Om os

FRISØR

Frisør siden 2012.

I februar 2012 slog vi dørene op for første gang, i 8541 Skødstrup. Den gang som Frisøren & Baronen. Januar 2021 skiftede vi navn, og hedder i dag Julie Strange, opkaldt efter ejeren af salonen. Vores lille by er i kæmpe udvikling, og vi følger med. Vi er stille og roligt blomstret op, i takt med resten af byen. 


 Hos os kan du forvente:

At vi lægger stor vægt på den personlige betjening og den gode kundeservice. Det er vigtigt for os, at det er den samme frisør som følger dig fra start til slut. Vi gør alt for at skabe en hyggelig stemning og godt humør. Det er vigtigt for os, at du som kunde føler dig i centrum og du kan altid forvente en professionel rådgivning/vejledning, der matcher din personlige stil. Vi deltager løbende i kurser med fokus på udvikling og kreativitet.


Tag en pause fra hverdagen og oplev en afslappet atmosfære - hvor du som kunde er i fokus.

  Fantastiske omgivelser

  Enestående service

  Miljø

Hos os er du som kunde altid i fokus, og vi ønsker at forkæle dig imens du sider i stolen. Vi har alt hvad hjertet kan bekære inden for kaffe, the og kakao. Der udover bliver der altid serveret lidt sødt ved siden af.

Hos os er det vores opgave at du altid føle dig hjemme, og afslappet. Vores opgave er at lytte til dig og dine ønsker. Vi vejleder dig, og hjælper dig med at opnå det perfekte look, også der hjemme. Træk stikket og slap af i en af vores massage stole, i mens du nyder en behagelig hår vask.

Hos os finder du produkter som er godkendt til grøn salon. Hvad betyder det.? Det betyder at der tilbyde produkter til ansatte og kunder i frisørsalonerne, som ikke indeholder giftige, kræftfremkaldende, hormonforstyrrende, kraftigt allergifremkaldende og sensibiliserende stoffer, som bruges i vid udstrækning i frisør faget.