GLOSSING/TONING

Har du længe gået og tænkt over, om du skulle prøve noget nyt med dit hår? Med glossing behøver du ikke at bekymre dig om at være bundet til den samme hårfarve det næste lange stykke tid, glossing er nemlig en semi-permanent hårfarve, der giver dig mulighed for at prøve kræfter med nye hårfarver, uden at det slider på dit hår.
Glossing er også til dig, som allerede har farvet hår, og som gerne vil have mulighed for at få farven genopfrisket, uden at du udsætter dit hår for risiko hver gang.

 

 HVAD ER GLOSSING?

  • FARVE UDEN 100% FORPLIGTELSE - En gloss er en semi-permanent hårfarve, som gradvist vil falme ved hver vask. Efterlader ingen udgroning.
  • GENOPFRISKER FARVETONEN Desværre vil din hårfarve altid begynde at falme på et tidspunkt. Her er hårgloss den perfekte måde at genopfriske en kedelig hårfarve på.
  • FJERNER GULE TONER Enhver blond kvinde er nok enige om at lyse striber, der trækker over mod orange/gule toner, er et sandt mareridt at rette op på.
  • FORSTÆRKER GLANSEN Hårgloss er som et Instagram-filter. Den giver dit hår ekstra liv og glans uanset lysforholdene.
  • TILFØJER FYLDE OG SMIDIGHED Efter glossing vil du bemærke, at dit hår ser tykkere ud og er nemmere at sætte.

 

Glossing er en semi-permanent hårfarve, som ikke bliver siddende i håret i lige så lang tid som almindelig hårfarve. Derfor er det perfekt til dig, som gerne vil eksperimentere med forskellige hårfarver, inden du træffer den endelige beslutning. Glossing er et multifunktionelt produkt, som kan genopfriske dit hårs udstråling, dybde og dimension uden at gøre skade på håret.
Behandlingstypen kan både bruges til farvning, opfriskning og pleje af din nuværende hårfarve, og så føles det endda ligesom at få en balsam i håret. Med gloss bliver dit hår samtidig lettere at sætte, og det føles tykkere at se på.
Hvis dit hår er blevet kedeligt at se på, eller du trænger til, at der skal ske noget nyt, så er glossing en hurtigt og effektiv måde at få dit hår til at se blankt og skinnende ud igen. Med behandlingen kan du hurtigt få dit hår til at se smukt og velplejet ud, og så har du samtidig mulighed for at lege med nuancerne, så dit hår ikke ser ens ud hver gang.FORDELENE VED GLOSSING

Glossing, eller toning som det også bliver kaldt, har mange fordele. En af de væsentligste fordele er, at det er en semi-permanent hårfarve, som bliver svagere for hver gang du bader. Derfor har du mulighed for at lege med nuancerne i dit hår eller endda helt skifte hårfarve, uden at det behøver være permanent. Hvis du ikke ønsker at ændre hårfarve, men du gerne vil have mere liv og nuancer i dit hår, så kan en gloss forstærke din naturlige hårfarve og give dig glansfulde lokker.

Som lyshåret er der også nogle væsentligt fordele ved glossing, glossen går nemlig ind og lukker håret efter en lysning, og det vil sige, at glossen regulerer hårets PH-værdi. Der er mange, der får en gloss efter endt farvebehandling, og det skyldes, at behandlingstypen er velgenet til at neutralisere uønskede toner som eksempelvis gule toner. Gule toner er alle lyshårets mareridt, men med glossing er der heldigvis hjælp at hente, så dit hår kommer til at se naturligt og smukt ud igen.

 

GLOSSING HAR BALSAMLIGNENDE EFFEKTER

Glossing virker på mange måder ligesom en balsam, og det gør både dit hår glansfuldt samt giver en fantastisk blødhed. Der er også nogle, der sammenligner gloss med en topcoat til neglelak, med en topcoat oven på lakken holder lakken længere, og du får samtidig en smukkere glans, og det samme gør sig gældende, når du vælger glossing til dit hår.
Både fordelene og grundene til at få en glossing er mange, særligt hvis du ønsker mere fylde og smidighed i dit hår, du gerne vil have genopfrisket farven, udlignet gule toner eller hvis du ønsker at prøve kræfter med en ny hårfarve uden forpligtelser.GLOSSING PRIS

Blandt fordelene ved behandlingen er, at det tager kort tid at få lavet, og så er den ovenikøbet ikke nær så dyr som almindelig farvning. Hos Frisøren og Baronen tilbyder vi glossing med og uden klip. Behandlingen inklusiv klip koster fra 855 kr. og uden klip koster fra 565 kr.