BALAYAGE

Har du lyst til at prøve tidens helt store hårtrend? Så skal du give dit hår en balayage hårfarvning. Med en balayage farvning får du et unikt hår, som ser naturlig og smukt ud. En farvning med balayage er samtidig en skånsom måde at få sit hår til at se lækkert ud, og det er derfor en af de helt store trends lige for øjeblikket. Hos Frisøren og Baronen er vi selvfølgelig med på de nyeste hårtrends. 


HVAD ER BALAYAGE? 

Balayage er en farveteknik, hvor din frisør med frihånd farver dit hår i smukke lyse toner. Siden balayage farvningen bliver påført med frihånd, så bliver resultatet helt unikt for hver gang. En balayage farvning sørger for at dit hår går fra en mørkere tone til en lysere tone, det er altså en måde at lysne sit hår på, som giver et naturligt resultat. Ofte så beholder man sin egen bundfarve, for så at man skaber en naturlig overgang til et lysere look. Dette gør at det skabes et naturlig farvespil i et balayage hår, som gør at det bliver et helt fantastisk resultat, hver gang.  

Hvis du oversætter balayage fra fransk, så betyder det at stryge eller at feje. Dette er meget sigende om farveteknikken, da frisøren simpelthen stryger de smukke reflekser ind i håret. Siden balayage farvningen foregår ved at frisøren maler dit hår med smukke lyse toner, så vil resultatet variere for hver gang. En af fordelene ved at farve sit hår med balayage teknik, er den naturlighed som kommer ind i håret. Det betyder også at du undgår skarpe udgroninger, som ofte er en kedelig konsekvens af andre hårfarvningsteknikker. Dit balayage hår vil derfor se smukt og naturlig ud, over længere tid.  


BALAYAGE TEKNIK 

Der er flere frisørsaloner som er begyndt at tilbyde balayage hårfarvninger, men det har stor betydning for resultatet, hvilken frisør du vælger. Hos Frisøren og Baronen, kan du være sikker på at få et smukt og unikt balayage hår, for hver behandling, da vores frisører kender teknikken til fulde. Det anbefales altid at du vælger en frisør med gode referencer, og som du har tillid til. Ofte er der ikke en bestemt systematik i måden at farve håret balayage. Der er derfor mange forskellige måder at udføre denne behandlingen på, og resultatet varierer efter hvilken balayage aarhus frisør du vælger.  Hos os bruger vi kun professionelle hårprodukter, som giver dit hår en skånsom farvning. 

Balayage hårfarvning går ud på at stryge de fine lyse reflekser ind i dit hår. Ofte starter man et stykke ude fra bunden, sådan at det bliver en naturlig fade fra din egen hårfarve til de lyse toner. De forskellige frisører udfører balayage behandlingen på forskellig måde, da der ikke findes et facit på hvordan et balayage hår skal se ud. Se eksempler på balayage behandlinger udført af vores kompetente frisørteam, her på hjemmesiden.  


BALAYAGE PRIS 

Prisen for en balayage behandling kan variere, du er derfor velkommen til at kontakte os, for at høre nærmere. Siden en balayage behandling afhænger af dit hårs længde og tykkelse, så vil vi tilpasse behandlingen til dit hår. Hos os møder du professionelle frisører, som lytter til dine ønsker og sørger for at du får et resultat som du bliver glad for. 

En balayage behandling kan udføres på mange forskellige måder, og det kan variere hvor meget af din naturlige hårfarve vi beholder, og hvor meget vi skal lysne dit hår. Hos os, kan du være sikker på at dit hår er i de bedste hænder, og du vil komme ud af salonen med et strålende balayage hår, som du vil være stolt over.  

Hvis du har spørgsmål til din balayage behandling, så er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at rådgive dig, så du kan få det resultat som du ønsker.