BABYLIGHTS

Ønsker du et naturlig lysnet hår? Så skal du få lavet babylights. Hos Frisøren og Baronen laver vi ultrafine vævninger i dit hår, som vi med kyndig hånd farver i lyse toner. Dette giver de naturlige babylights, som får dit hår til at skinne naturlig igennem lang tid. Hvis du er nysgerrig, så er du velkommen til at kontakte os. 


HVAD ER BABYLIGHTS? 

Babylighs, Omre,  Balayage, der er rigtig mange nye frisør fraser at skulle forholde sig til, og det kan være svært at finde vej igennem de mange muligheder. Men hvis du har et ønske om at blive blond med et naturligt og flerdimensionelt resultat, så er det babylights du skal kaste dit blik på. Babylights er en moderne variant af de lyse foliestriber, som giver et utrolig smukt resultat. Babylights er til dig som ønsker at det lyse hår skal være en forlængelse af dit naturlige look, hvor striberne spiller et farvespil som fremstår som skabt af naturens hånd.  

Babylights hår er skabt ud fra forældrenes ønske om at få det fantastiske farvespil i håret, som så mange børn har. Mange børn har nemlig et helt naturlig flerdimensionelt farvespil i håret, som nu kan genskabes med babylights teknikken. Babylights teknikken er en meget fin teknik, hvor frisørerne laver ultrafine vævninger, som lægges helt tæt, i foliestriber. Resultatet er at du kan få et fantastisk naturlig stribet hår, hvor de lyse toner danser rundt i sollyset. 

BABYLIGHTS VS BALAYAGE - HVAD ER FORSKELLEN? 

Både babylights og balayage, er måder at lysne sit hår på, som skaber et naturlig udtryk i håret. Mens balayage bliver påført håret med frihånd, så er babylights lavet inspireret fra systemet til de mere traditionelle folie striber. Begge dele skaber et farvespil i dit hår, som virker helt naturlig, og det er op til dig om du ønsker et mere fintunet farvespil, som du kan få med babylights, eller et mere storslået naturlig fade i dit hår, som du kan få med balayage farvning.  

Man kan også sige at en balayage farvning er en lysning af håret, hvor man bruger din hårfarve som udgangspunkt, til at skabe lysere fade i håret, mens babylights er en måde hvor man skaber et endnu større farvespil i håret. Begge teknikker har det til fælles at de giver så naturligt udtryk at udgroningen ikke bliver så markant.  

Babylights er en større behandling, da den er meget tidkrævende. Babylights behandlingen kræver meget teknik, da frisøren skal tage meget tynde passager af hår og lave et fint vævearbejde i håret. Selv om babylights stadig er en variant af foliestriber, så lægger man meget mindre mængde hår i folien, så det er hårkunst på sit bedste. Du vil helt sikkert synes det er det hele værd, når du ser det smukke farvespil som babylights striberne skaber i dit hår.  

BABYLIGHTS PRIS 

Prisen varierer ud fra hvor langt og tykt hår du har, og hvordan du ønsker at farvespillet i dit hår skal være. Hvis du er interesseret i at få en fast pris til dit hår, så er du velkommen til at kontakte vores kompetente frisør team, som står klar til at rådgive dig.  

Babylights hår er meget populært blandt naturlig blonde piger, som ønsker at friske håret op med et naturlig farvespil. Men babylights er også en farveteknik, som vil give et helt unikt spil i brunt eller rødligt hår. Her vil de fine striberne, være med til at give et naturlig farvespil i hele håret, og skabe et unikt look som ikke findes mage til, hos andre.  

Selv om det selvfølgelig koster lidt at få babylights striber i sit hår, så er det en god investering. Grunden er at det gerne kan gå længere tid mellem farvningerne, da striberne skaber så naturligt look, at de ikke er nødvendig at farve så ofte, som med almindelige lyse striber.